Object detail

Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Foto - Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven
22 foto's beschikbaar

Verhuurd: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven

Type object Appartement, benedenwoning
Woonoppervlakte 77 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 1.550,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Te huur; Luxe, modern en instapklaar 2-kamerappartement voorzien van inpandige loggia, eigen berging en eigen parkeerplaats.
Appartementencomplex ‘Margriet’, op unieke locatie in de gewilde Bloemenbuurt-Zuid.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, benedenwoning
Bouwperiode 2016
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Dinsdag 20 augustus 2024

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 08978
Huurprijs € 1.550,- per maand (incl. servicekosten, gestoffeerd, geïndexeerd)
Borg € 2.325,-
Servicekosten € 175,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 20 augustus 2024
Laatste wijziging Donderdag 12 september 2024
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden
Senioren
Bouwperiode 2016
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 77 m²
Woonkameroppervlakte 40 m²
Inhoud 182 m³
Oppervlakte externe bergruimte 2,27 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 6 m²
Balkonoppervlakte 5,65 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Nabij winkelcentrum
Zelfstandig
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel Atag HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2016
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Wastafel
Wastafelmeubel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

Te huur; Luxe, modern en instapklaar 2-kamerappartement voorzien van inpandige loggia, eigen berging en eigen parkeerplaats.
Appartementencomplex ‘Margriet’, op unieke locatie in de gewilde Bloemenbuurt-Zuid.

Indeling

Entree:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau voorzien van audio-camerasysteem en brievenbussen. In de gemeenschappelijke hal ligt een moderne tegelvloer. Na deze hal volgt de ruimte welke toegang verleent tot het appartement op de begane grond. Verder is vanuit hier ook het gemeenschappelijke binnenterrein met eigen parkeerplaats en eigen berging te bereiken.

Hal:
Het appartement is belegd met een keurige laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt met stucwerk. In de hal bevindt zich de meterkast en de garderobe. Vanuit de hal wordt de ruime woonkamer met open keuken bereikt.

Woonkamer:
Strak afgewerkte en lichte woonkamer. De royale ruimte is ingedeeld in een ruime zithoek met centraal een gezellige eethoek. Wat direct opvalt zijn de fraaie grote raampartijen (met draai-/kiepmechanisme) waardoor de kamer veel lichtinval geniet. Aan de straatzijde is de inpandige loggia te bereiken. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding naar de overloop, welke toegang geeft tot de overige ruimtes in het appartement.

Keuken:
Moderne en luxe ASWA keuken in rechte opstelling. De keuken is voorzien van stijlvolle donkerhouten keukenkasten en een composiet aanrechtblad in lichte crèmekleur. Verder beschikt de keuken over een RVS designkraan, stopcontacten en de navolgende Siemens inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, oven-magnetron combinatie, koelkast met vriezer en vaatwasser.
Naast de keuken is er een praktische kast-/provisieruimte te bereiken, met ruimte voor het plaatsen van onder meer extra (keuken)apparatuur.

Overloop:
Overloop met toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de separate, moderne toiletruimte (geheel betegeld, voorzien van Sphinx hangcloset, Grohe fontein en mechanische afzuiging) en technische ruimte met aansluiting voor wasapparatuur en C.V. ketel (ATAG, 2016).

Slaapkamer:
Aan de straatzijde van het appartement gelegen slaapkamer. De kamer is ruim van formaat en beschikt eveneens over strak gestucte wand- en plafondafwerking. De dubbele raampartijen met draai-/ kiepramen zorgen voor natuurlijke licht- en luchttoetreding. De kamer biedt ruimte voor het plaatsen van een riante kledingkast en er blijft dan nog voldoende ruimte over.

Badkamer:
Volledig betegelde en modern afgewerkte badkamer in lichte kleurstelling. De badkamer is ruim van formaat en is voorzien van kwalitatief hoogwaardig sanitair, zoals douche (Grohe), wastafel met bijbehorende meubels, mechanische afzuiging en designradiator.

Eigen bergruimte + eigen parkeerplaats:
Aan de achterzijde van het complex is het privé-parkeerterrein te vinden. Er is een eigen parkeerplaats (genummerd 2B) met een naastgelegen eigen berging. De bergruimte biedt praktische opbergruimte en is handig voor de stalling van onder andere fietsen.

Bijzonderheden

-Huurprijs € 1.550,- p/m incl. stoffering, servicekosten en parkeerplaats
-Minimale huurperiode 12 maanden
-Exclusief gas/water/electra/tv/internet
-Exclusief gemeentelijke belastingen
-Minimale huurperiode 12 maanden
-Beschikbaar per direct
-Geen studenten
-Inkomenseis ca. 3-3.5x de huur als bruto inkomen obv vast contract
-Geen huisdieren toegestaan

Plattegronden