Listings detail

Listings detail
Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven Photo - Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven
22 photos available

Rented: Anjelierstraat, 5644 PG Eindhoven

Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 77 m²
Acceptance By consultation
Status Rented
€1,550 /mo
Rented

General

Te huur; Luxe, modern en instapklaar 2-kamerappartement voorzien van inpandige loggia, eigen berging en eigen parkeerplaats.
Appartementencomplex ‘Margriet’, op unieke locatie in de gewilde Bloemenbuurt-Zuid.
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Construction period 2016
Status Rented
Offered since 20 August 2024

Features

Offer
Reference number 08978
Asking price €1,550 per month (incl. service costs, upholstered, indexed)
Deposit €2,325
Service costs €175 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 20 August 2024
Last updated 12 September 2024
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 2016
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Full
Insulated glazing
Wall
Surfaces and content
Floor Surface 77 m²
Living area 40 m²
Content 182 m³
External surface area storage rooms 2.27 m²
External surface area 6 m²
Balcony 5.65 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Atag HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Sink
Walkin shower
Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

Te huur; Luxe, modern en instapklaar 2-kamerappartement voorzien van inpandige loggia, eigen berging en eigen parkeerplaats.
Appartementencomplex ‘Margriet’, op unieke locatie in de gewilde Bloemenbuurt-Zuid.

Ground floor

Entree:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau voorzien van audio-camerasysteem en brievenbussen. In de gemeenschappelijke hal ligt een moderne tegelvloer. Na deze hal volgt de ruimte welke toegang verleent tot het appartement op de begane grond. Verder is vanuit hier ook het gemeenschappelijke binnenterrein met eigen parkeerplaats en eigen berging te bereiken.

Hal:
Het appartement is belegd met een keurige laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt met stucwerk. In de hal bevindt zich de meterkast en de garderobe. Vanuit de hal wordt de ruime woonkamer met open keuken bereikt.

Woonkamer:
Strak afgewerkte en lichte woonkamer. De royale ruimte is ingedeeld in een ruime zithoek met centraal een gezellige eethoek. Wat direct opvalt zijn de fraaie grote raampartijen (met draai-/kiepmechanisme) waardoor de kamer veel lichtinval geniet. Aan de straatzijde is de inpandige loggia te bereiken. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding naar de overloop, welke toegang geeft tot de overige ruimtes in het appartement.

Keuken:
Moderne en luxe ASWA keuken in rechte opstelling. De keuken is voorzien van stijlvolle donkerhouten keukenkasten en een composiet aanrechtblad in lichte crèmekleur. Verder beschikt de keuken over een RVS designkraan, stopcontacten en de navolgende Siemens inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, oven-magnetron combinatie, koelkast met vriezer en vaatwasser.
Naast de keuken is er een praktische kast-/provisieruimte te bereiken, met ruimte voor het plaatsen van onder meer extra (keuken)apparatuur.

Overloop:
Overloop met toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de separate, moderne toiletruimte (geheel betegeld, voorzien van Sphinx hangcloset, Grohe fontein en mechanische afzuiging) en technische ruimte met aansluiting voor wasapparatuur en C.V. ketel (ATAG, 2016).

Slaapkamer:
Aan de straatzijde van het appartement gelegen slaapkamer. De kamer is ruim van formaat en beschikt eveneens over strak gestucte wand- en plafondafwerking. De dubbele raampartijen met draai-/ kiepramen zorgen voor natuurlijke licht- en luchttoetreding. De kamer biedt ruimte voor het plaatsen van een riante kledingkast en er blijft dan nog voldoende ruimte over.

Badkamer:
Volledig betegelde en modern afgewerkte badkamer in lichte kleurstelling. De badkamer is ruim van formaat en is voorzien van kwalitatief hoogwaardig sanitair, zoals douche (Grohe), wastafel met bijbehorende meubels, mechanische afzuiging en designradiator.

Eigen bergruimte + eigen parkeerplaats:
Aan de achterzijde van het complex is het privé-parkeerterrein te vinden. Er is een eigen parkeerplaats (genummerd 2B) met een naastgelegen eigen berging. De bergruimte biedt praktische opbergruimte en is handig voor de stalling van onder andere fietsen.

Details

-Rental price € 1.550,- p/m incl. upholstery, service costs and private parkingspace.
-Minimum rental period 12 months
-Excluding gas/water/electricity/tv/internet
-Excluding municipal taxes
-Minimum rental period 12 months
-Available directly
-No students
-Income requirement approx. 3-3.5x the rent as gross income based on permanent contract
-No pets allowed

Floor plans